1. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 

Η GOLD OF GREEN αποδέχεται παραγγελίες και εκτελεί τις αποστολές των παραγγελιών εντός ολόκληρης της Ελλάδος. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών μεταξύ 10:00π.μ.-15.00μ.μ. 

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα και ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

Α) Ολοκλήρωση-Επιβεβαίωση παραγγελίας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από την GOLD OF GREEN επιβεβαίωση μέσω email η τηλεφωνικώς τον αριθμό της παραγγελίας. Σε κάθε στάδιο μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την πληρωμή αυτής ,ο πελάτης θα λαμβάνει ενημέρωση μέσω email η τηλεφωνικώς σε τι κατάσταση (status) βρίσκετε η παραγγελία του. 

Β) Ακύρωση της παραγγελίας. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, ο πελάτης μπορεί να πατήσει το αντίστοιχο πεδίο «Ακύρωση» και να προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας του. 

Γ) Τροποποίηση της παραγγελίας. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν μπορεί να γίνει καμία αλλαγή. Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί να γίνει αλλαγή στην παραγγελία του, τότε θα πρέπει να προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας του, πριν την ολοκλήρωση αυτής, και να επιλέξει κάποιο άλλο η άλλα προϊόντα. 

2. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 

Σε όλες τις περιπτώσεις παραλαβής, η παράδοση των προϊόντων γίνεται μόνο στον αγοραστή, ο οποίος θα πρέπει να παραλάβει την παραγγελία του ο ίδιος αυτοπροσώπως επιδεικνύοντας την πρωτότυπη ταυτότητά ή το διαβατήριο του και την πιστωτική του κάρτα σε περίπτωση που η αγορά πραγματοποιήθηκε μέσω αυτής. Απαγορεύεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο και επιτρέπεται μόνο αν ο αγοραστής έχει εξουσιοδοτήσει κάποιο τρίτο πρόσωπο εγγράφως και με νόμιμο τρόπο καθώς και στην περίπτωση αυτήν, ο εξουσιοδοτούμενος θα πρέπει να επιδείξει τα ως άνω έγγραφα όπως αναφέρθηκαν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση των προϊόντων που έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας. Για την παράδοση παραγγελίας είναι υπεύθυνος ο μεταφορέας που παραδίδει την παραγγελία για λογαριασμό της GOLD OF GREEN, αφού θα πρέπει να πιστοποιήσει και να ταυτοποιήσει ότι η παραγγελία ανήκει στο ίδιο πρόσωπο. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με κόστος και ευθύνη αποκλειστικά του αγοραστή . 

3. ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 

Τα έξοδα αποστολής  για την Ελλάδα ανεξαρτήτως του όγκου ή του βάρους των προϊόντων, 

Για παραγγελίες άνω των  30 € είναι δωρεάν. 

Για παραγγελίες κάτω από 30 € το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€ 

Τα παραπάνω ισχύουν για πληρωμή μέσω Paypal, πιστωτικών καρτών και μέσω τραπέζης.                      

Η μέθοδος της αντικαταβολής έχει επιπρόσθετο κόστος  1,00 €. 

4. ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΑΠΟΘΕΜΑ 

Εντός 1-5 εργάσιμων ημερών 

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων καθώς και σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον έχει ενημερωθεί ο πελάτης, ο χρόνος παράδοσης δύναται να παραταθεί.  

ΑΠΟΘΕΜΑ 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα και η αποστολή τους πραγματοποιείτε εντός της ημέρας ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

5. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ-ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών όπως η Γενική Ταχυδρομική, στις οποίες η GOLD OF GREEN προωθεί τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών έτσι ώστε να καθίσταται εφικτή η παράδοση και εκτέλεση των παραγγελιών. Ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στην παραγγελία για τους λόγους παρακάτω: 

– Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών ή σε περίπτωση ανωτέρας βίας που δύναται να επηρεάσουν την μεταφορά και την παράδοση της παραγγελίας στον τελικό πελάτη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, απαλλασσόμαστε από οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με καθυστέρηση, απώλεια, φθορές ή κλοπή των προϊόντων ή των συσκευασιών τους. 

– Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή μέσω email επικοινωνία με τον πελάτη, όπως αναφορικά π.χ. έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία του, είτε έχει να κάνει με το προϊόν έχει να κάνει με την πληρωμή του. 

Στις περισσότερες περιπτώσεις η GOLD OF GREEN θα επικοινωνεί με τον πελάτη για ενημέρωση ή για να του παρέχει κάποια εναλλακτική λύση. 

6 .ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 

Η GOLD OF GREEN παρέχει την υπηρεσία άμεσης παράδοσης  μόνο σε παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί κατά τις ημέρες και ώρες που έχουν οριστεί  (Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 10:00 έως 17:00 – Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10:00 έως 21:00)  εκτός  αργιών και αφορούν παράδοση εντός των ορίων του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Καλαμαρίας. 

Βάσει  των παραπάνω προυποθέσεων, αφού η παραγγελία σας ολοκληρωθεί μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος , άμεσα ενημερώνεστε με ηλεκτρονικό μήνυμα για το εάν η παραγγελία σας έχει γίνει αποδεκτή ή όχι, καθώς και για τον ακριβή χρόνο παράδοσης της. 

Η παραγγελία ισχύει εφόσον λάβετε ενημέρωση για την πορεία της και σε καμία άλλη περίπτωση. 

Η GOLD OF GREEN διατηρεί κάθε δικαίωμα να απορρίψει μια παραγγελία κατά την απόλυτη διακριτικής της ευχέρεια. 

Τα έξοδα της υπηρεσίας άμεσης παράδοσης,  ανεξαρτήτως του όγκου ή του βάρους των προϊόντων, 

Για παραγγελίες άνω των  30 € είναι δωρεάν. 

Για παραγγελίες κάτω από 30 € το κόστος είναι 3,00€ 

Η υπηρεσία άμεσης παράδοσης δεν μπορεί  να συνδυαστεί με εκπτωτικά κουπόνια ή άλλες προωθητικές ενέργειες. 

Η GOLD OF GREEN διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, να καταργεί, να ανακαλεί ή να συμπληρώνει τους όρους και προϋποθέσεις για την υπηρεσία άμεσης παράδοσης οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, οι τροποποιήσεις δε αυτές θα έχουν άμεση εφαρμογή. 

7. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

Α) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ. 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της GOLD OF GREEN δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Mastercard, Visa και άλλες, ηλεκτρονικά μέσω ασφάλειας συναλλαγών . Η διαδικασία είναι απλή και όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε νόμισμα του ΕΥΡΩ (€). Tο ποσό θα αποπληρώνεται μόνο εφάπαξ. Το ποσό της εφάπαξ αποπληρωμής εκτός από την αξία των προϊόντων, περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής. Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα βρει στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας. Στη φόρμα παραγγελίας που θα βρει, θα πρέπει να συμπληρώσει τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής του κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της από το σύστημα συναλλαγών της συνεργαζόμενης τράπεζας. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας. Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή. 

Β) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ). 

Ο πελάτης πληρώνει τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολήν της GOLD OF GREEN, με την παράδοση της  παραγγελίας στο χώρο του. Η μέθοδος της αντικαταβολής έχει επιπρόσθετο κόστος  1.00 €. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με κόστος και ευθύνη αποκλειστικά του αγοραστή . 

Γ) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL. 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της GOLD OF GREEN δέχεται πληρωμές μέσω Paypal. Όλες οι πληρωμές μέσω Paypal θα πρέπει να πραγματοποιούνται στο email info@goldofgreen.com καθώς δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση επί του συνολικού ποσού αγοράς για έξοδα συναλλαγής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά για το Paypal, θα βρείτε στο www.paypal.com . 

Δ) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ. 

Σε περίπτωση που ο πελάτης προτιμά να μην πληρώσει για την παραγγελία κατά τη στιγμή της τοποθέτησης, μπορεί να πληρώσει μέσω της επιλογής τραπεζικής μεταφοράς. Θα προχωρήσουμε με την αποστολή μόλις γίνει η μεταφορά των χρημάτων και έχουμε την επιβεβαίωση της τράπεζας ότι το ποσό μεταφέρθηκε σε λογαριασμό μας. 

Σας συνιστούμε να μας δώσετε τον αριθμό παραγγελίας αναφοράς στο τμήμα σχολίων τραπεζικών μεταφορών και να μας στείλετε αποδεικτικό πληρωμής στo email : info@goldofgreen.com, με θέμα «Τραπεζική μεταφορά» για ταχύτερο εντοπισμό και επεξεργασία πληρωμών. 

Στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών: 

———————————————————- 

Τράπεζα Eurobank 

Αριθμός λογαριασμού :  0026.0388.20.0200551847 

ΙΒΑΝ:  GR5902603880000200200551847 

BIC/SWIFT: ERBKGRAA 

Δικαιούχος:  ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣ 

———————————————————- 

Ο αγοραστής θα πρέπει να πραγματοποιήσει κατάθεση όλου του ποσού της αποπληρωμής της αξίας των προϊόντων καθώς και το εξόδων αποστολής. Τυχόν επιπλέον χρεώσεις συναλλαγής (έξοδα μεταφοράς του ποσού) από άλλες τράπεζες επιβαρύνουν τους ίδιους τους αγοραστές. 

Σε όλες τις περιπτώσεις τρόπων πληρωμής πλην της ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ , θα επιβεβαιώνεται πρώτα από εμάς η εξόφληση του ποσού αποπληρωμής και μετά θα πραγματοποιείτε η αποστολή των προϊόντων. 

8. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 

Η GOLD OF GREEN καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια όπου είναι αυτό δυνατό για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα οποία κατά την κρίση της GOLD OF GREEN δύνανται να μεταβληθούν ή να τροποποιηθούν. Η GOLD OF GREEN για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) με πιστοποίηση από την Let’s Encrypt Authority X3. Η Let’s Encrypt Authority X3 είναι ένας αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet και με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρεί ο επισκέπτης-χρήστης στον ιστότοπο της GOLD OF GREEN, κωδικοποιείται πριν βγει online και στη συνέχεια διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server. Προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνει ο χρήστης όταν γίνεται μέλος μας. Η GOLD OF GREEN προτρέπει και συνιστά στους χρήστες της, για λόγους ασφαλείας και μόνο να αλλάζουν τακτικά το password τους και να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών, καθώς και την κοινοποίηση των κωδικών αυτών σε τρίτους. 

9. ΤΙΜΕΣ 

Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές και συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α, καθώς η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών της. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας του. 

10.ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ – COUPONS 

Οι εκπτωτικοί κωδικοί έχουν συγκεκριμένη διάρκεια και δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες προωθητικές ενέργειες. 

11. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της GOLD OF GREEN στις ακόλουθες και μόνο περιπτώσεις: 

Α) Λάθος προϊόν – Δικαίωμα Υπαναχώρησης. Στην περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό (λάθος προϊόν από αυτό που παραγγείλατε), μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς του χωρίς καμία χρέωση μεταφορικών για εσάς. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτή τη περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο όταν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (σε άριστη ,πλήρη και χωρίς καμία φθορά και χρήση) και με πλήρη αυθεντική του συσκευασία. Σε αυτήν την περίπτωση επιστροφής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη κατάσταση και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα όπως (π.χ. Απ. Λιανικής ,Τιμολόγιο ,δώρα κλπ). 

Β) Εάν με υπαιτιότητα της GOLD OF GREEN πουλήθηκαν προϊόντα κακής ποιότητας (π.χ καταστράφηκαν κατά τη μεταφορά, με κακή συσκευασία κλπ). Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης οφείλει να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος και να επικοινωνήσει με εμάς το ταχύτερο δυνατόν. Σε περίπτωση που ο πελάτης αποδεχτεί να παραλάβει το προϊόν, η εταιρεία goldofgreen.com  δεν θα δεχτεί την επιστροφή και συνεπώς δεν θα προβεί σε καμία αντικατάσταση ή αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων. 

Γ) Επιστροφές των προϊόντων με χρέωση του πελάτη. Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς καμία υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους . Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτή τη περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο όταν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (σε άριστη ,πλήρη και χωρίς καμία φθορά και χρήση) και με πλήρη αυθεντική του συσκευασία. Σε αυτήν την περίπτωση επιστροφής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη κατάσταση και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα όπως (π.χ. Απ. Λιανικής ,Τιμολόγιο ,δώρα κλπ).