Καλλιεργούμε πάντα με βιολογικούς μεθόδους σύμφωνα με τα πρότυπα της παγκόσμιας κοινότητας και της Ευρωπαϊκής ένωσης.  

Δίνουμε στο χώμα την ικανότητα να αναπτύσσεται και να εξελίσσει τον μικρόκοσμο που ζει μέσα του ώστε να παράγει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το φυτό της κάνναβης. Δίνουμε έμφαση στην ισορροπία των ωφέλιμων μικροοργανισμών που είναι απαραίτητοι για την μετέπειτα ανάπτυξη των φυτών αποφασίζοντας πότε και που να εφαρμοστούν ώστε να δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  

Μελετούμε το φυτό της κάνναβης από τις ρίζες μέχρι την κορυφή και σε όλα τα στάδια ανάπτυξης και ανθοφορίας μέχρι την συγκομιδή για να του παρέχουμε ότι αυτό χρειαστεί.  

Παρατηρούμε και καταγράφουμε τις κλιματολογικές συνθήκες και πως αυτές επηρεάζουν την ανάπτυξη του φυτού καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του.  

Δημιουργούμε κλίμακες και εξισώσεις προβλέποντας την μελλοντική ανάπτυξη και σταδιοδρομία του φυτού.  

Πειραματιζόμαστε με ενεργούς μικροοργανισμούς και εφαρμόζουμε συμβιωτικές πρακτικές καλλιέργειας με άλλα φυτά για να διαπιστώσουμε την αρμονική συνύπαρξη τους και πως αυτά αλληλοϋποστηρίζονται.  

Παράγουμε το δικό μας οργανικό λίπασμα εφαρμόζοντας βιολογικές πρακτικές και μεθόδους, χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά.  

Μελετούμε το ζωικό βασίλειο και τις επιδράσεις του πάνω στο φυτό.  

Δημιουργούμε ζωή που βοηθάει στο να δημιουργηθεί ένα ποιοτικό φυτό, το οποίο με την σειρά του θα βοηθήσει έναν άνθρωπο να ζήσει καλύτερα.