Ευχαριστούμε το περιοδικό The Green Greeks για τις τιμητικές διακρίσεις που λάβαμε στο 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κάνναβης 2021. Η επιβράβευση αυτή μας δίνει το κίνητρο να γινόμαστε ολοένα και πιο καλοί σε αυτό που κάνουμε, διατηρώντας την ποιότητα σε υψηλά επίπεδα. Είναι επίσης μια ηθική ανταμοιβή για τους κόπους που έχουμε κάνει ώστε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Υποσχόμαστε να παραμείνουμε πιστοί στις αξίες και τα ιδανικά μας που αντικατοπτρίζονται μέσα από την αυστηρά βιολογική μας καλλιέργεια και τα υψηλά στάνταρ που εφαρμόζουμε για να σας δώσουμε ένα πολύτιμο κομμάτι από την φύση στα χέρια σας.

Θα είμαστε πάντα συνεπείς στους στόχους που έχουμε θέσει προσφέροντας σας τα καλύτερα! 

Απόσπασμα απο το αφιέρωμα του περιοδικού για το 2ο Κύπελο Κάνναβης:

Καλύτερος Ανθός Κάνναβης 2021 

1η θέση: Berry Kush

Το  Berry Kush από την νεοεισερχόμενη εταιρεία Gold of Green είναι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος ανθός κάνναβης που υπάρχει αυτή την στιγμή στη χώρα μας. Το μοναδικό άρωμα και γεύση του σε συνδυασμό με την απίστευτη ομορφιά του, τον έφερε στην πρώτη θέση του βάθρου.  Αξίζει να σημειωθεί ότι κέρδισε με μεγάλη διαφορά τους υπόλοιπους ανθούς.

Καλύτερος Ελληνικός Ανθός 2021 

1η θέση: Flower Power από την Gold of Green

Ξεκάθαρη νίκη του Flower Power, πάλι από την Gold of Green, αυτή τη φορά στην κατηγορία καλύτερου Ελληνικού ανθού. Με φανταστικό άρωμα και γεύση, αλλά και εικόνα που θυμίζει ανθό από Coffeshop, κέρδισε άνετα αυτή την κατηγορία αποδεικνύοντας ότι οι ελληνικοί ανθοί είναι πλέον είναι εφάμιλλοι με αυτούς του εξωτερικού. Η Gold of Green με αυτή την διπλή νίκη καθιερώνεται ως ο βασιλιάς των ανθών στην Ελλάδα.

Καλύτερος καλλιεργητής κάνναβης 2021 

1η θέση: Teodor Kanchev (Gold of Green)

Ο καλύτερος καλλιεργητής κάνναβης για το έτος 2021 είναι αναμφισβήτητα ο Teodor Kanchev, που σάρωσε τα βραβεία του διαγωνισμού με την πολυβραβευμένη σειρά ανθών του και αποτελεί υπόδειγμα για τους νέους καλλιεργητές της χώρας μας.

Καλύτερη συσκευασία 2021 

2η θέση: Gold of Green

Σειρά ανθών (24kGold, Flower Power, Fruity Punch, Berry Kush, Ice Dream) Η σειρά ανθών της Gold of Green με την high-tech εμφάνιση και τα χρυσόμαυρα σχέδια κέρδισε τις εντυπώσεις δίνοντας στην νέα αυτή εταιρεία ένα ακόμα βραβείο.