Ποιοι Είμαστε

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων που αγαπάμε την φύση και την οργανική καλλιέργεια σεβόμενοι το περιβάλλον. Καλλιεργούμε το φυτό της κάνναβης για τις πολλαπλές ευεργετικές επιδράσεις που προσφέρει στην σωματική και ψυχική υγεία. Μελετούμε με θαυμασμό αυτό το υπέροχο φυτό εφαρμόζοντας πρότυπα οργανικής καλλιέργειας και αποτυπώνουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας για περαιτέρω έρευνα και μελέτη συνεργαζόμενοι με ινστιτούτα και οργανισμούς. Είμαστε επιστήμονες και καλλιτέχνες ταυτόχρονα, ασχολούμενοι με το θαύμα της φύσης και της ζωής.

Αποτελούμαστε από μια δεμένη ομάδα με ξεχωριστές προσωπικότητες που συνυπάρχουν και συνεργάζονται αρμονικά με το περιβάλλον. Το επιστημονικό υπόβαθρο και παρελθόν του κάθε ενός από εμάς μέσα από τον χρόνο και την εμπειρία του, συμπληρώνει την γνώση που έχουμε όλοι μαζί συγκεντρώσει.

Η εξειδίκευση του κάθε ένα από εμάς σε διαφορετικά πεδία μας δίνουν την δυνατότητα να έχουμε μια σφαιρική αντίληψη γύρω από τον κόσμο της κάνναβης και του θαυματουργού αυτού φυτού. Η πολυδιάστατη και ολοκληρωμένη συνεργασία που έχουμε σε όλους τους τομείς μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε και να δημιουργούμε.  


Οργανόγραμμα

Στέφανος Γιαλαμάς – Πρόεδρος & Διαχειριστής

Συγγραφέας του βιβλίου ‘’Οι καλύτερες ποικιλίες κάνναβης όλων των εποχών’’ και εκδότης του μοναδικού περιοδικού κάνναβης στην Ελλάδα, ακτιβιστής και επιστήμονας στις Νέες Τεχνολογίες, με σπουδές σε Αμερική και Αγγλία, είναι η ψυχή της ομάδας που συντονίζει και οργανώνει όλες τις διαδικασίες που πραγματοποιούνται εντός και εκτός της καλλιέργειας. Με την μοναδική του γνώση σε όλους τους τομείς και το ενωτικό του πνεύμα δίνει ζωή σε αυτό το πρωτοποριακό εγχείρημα. 

Αντώνιος Θεοδωρακόπουλος – Ιατρός – Συνιδρυτής 

Με μακροχρόνια πορεία στον τομέα της Υγείας και πολλαπλές διαλέξεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό έχει καταφέρει να συγκεντρώσει την γνώση αυτή που αφορά το ανθρώπινο σώμα και την υγεία, καθώς και τις επιδράσεις της κάνναβης στον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι οραματιστής και πρωτοπόρος διευρύνοντας τους ορίζοντες της ιατρικής κοινότητας και συμβάλλοντας στην ενημέρωση και την αποτίναξη των δεισιδαιμονιών για το πολύτιμο αυτό φυτό. Ακούραστος και γεμάτος με θετική ενέργεια δεν διστάζει να μπει μέσα στην καλλιέργεια και να γίνει ένα με την ομάδα παρατηρώντας από κοντά όλα τα στάδια ανάπτυξης, συνεισφέροντας σε όλους τους τομείς.

Teodor Kanchev – Project Manager – Υπεύθυνος Καλλιέργειας – Συνιδρυτής 

Μοναδικός στη δουλειά του και σε ότι και αν κάνει, επιστημονικά καταρτισμένος σε όλες τις τεχνικές και μεθόδους οργανικής καλλιέργειας, είναι ο εγκέφαλος πίσω από αυτή την επιτυχία. Επιστήμονας και καλλιτέχνης ταυτόχρονα με μοναδικές γνώσεις πάνω στο φυτό της κάνναβης είναι ο ενορχηστρωτής αυτού του project και υπεύθυνος της καλλιέργειας. Ζει μέσα στην καλλιέργεια φροντίζοντας καθημερινά όλα τα φυτά στα οποία έχει δώσει και ονόματα. Είναι μελετητής τόσο του φυτού όσο και του μικρόκοσμου του χώματος συντονίζοντας την παράλληλη δράση και συνεργασία μεταξύ του φυτικού και ζωικού κόσμου. Με αστείρευτες γνώσεις σε όλους τους τομείς επιτηρεί και συμβιώνει με την καλλιέργεια όλο τον χρόνο! Είναι ισορροπημένος και φιλοσοφημένος, απλοϊκός και οικουμενικός. Συνεισφέρει τα μέγιστα σε όλη την ομάδα.

Βασίλειος Κοντογιάννης – Αντιπρόεδρος – Καλλιεργητής 

Με αξιοσημείωτο πείσμα και ανεξάντλητες σωματικές και ψυχικές δυνάμεις είναι στο πεδίο δράσης ασταμάτητα και καθημερινά.  Αρχι-καλλιεργητής στην ομάδα της Gold of Green με μεγάλη γνώση και εμπειρία σε όλους τους τομείς της καλλιέργειας αποφάσισε να φύγει από την πόλη και να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του. Ζει μέσα στην καλλιέργεια όλο τον χρόνο διατηρώντας αυτή την ιδέα ζωντανή και συνεισφέρει στην επιστημονική μελέτη αυτού του πολύτιμου φυτού αλλά και του κόσμου που το περιβάλλει. Είναι ιδεαλιστής, γεννημένος καλλιεργητής, ενώ ταυτόχρονα επιβλέπει και τα social media. Συνεισφέρει στην ομάδα με την ανεξάντλητη ενέργεια του και το δυναμικό του πνεύμα.

Αντώνιος Δρακάκης – Μέλος Δ.Σ – Δικηγόρος

Με τις εξειδικευμένες του γνώσεις και την διεξοδική έρευνα πάνω στο εταιρικό και αστικό δίκαιο ολοκληρώνει την ομάδα σε όλες αυτές τις επιμέρους θεματικές ενότητες. Με ανοιχτό πνεύμα και ολοκληρωμένη αντίληψη πάνω στα θέματα που αφορούν την οργάνωση της εταιρείας, τις κατευθύνσεις και τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν, καθώς και την εμπειρία του πάνω σε νομικά ζητήματα, οργανώνει τις κινήσεις και τα στάδια της εταιρείας. Το συλλογικό του πνεύμα και οι οργανωτικές του ικανότητες συμπληρώνουν την γνώση της ομάδας και δίνουν μια τρισδιάστατη αντίληψη για όλους αυτούς τους τομείς. Συνεισφέρει με γνώσεις, δράσεις και την ακούραστη του όρεξη για ολοκληρωμένη επιτυχία. 


Στόχοι

Στόχος μας είναι να καλλιεργούμε υψηλής ποιότητας βιολογικούς ανθούς κάνναβης τηρώντας τα ύψιστα πρότυπα οργανικής καλλιέργειας σε συνεργασία και αρμονία με το περιβάλλον. 

Σεβόμαστε το περιβάλλον γι’ αυτό δεν το καταπονούμε, αλλά το φροντίζουμε και το αναζωογονούμε. Στόχος μας είναι το μηδαμινό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά την καλλιέργεια και μετά από αυτή.

Θέλουμε να δημιουργούμε πρώτα ένα υγειές περιβάλλον για τα φυτά, συνεπώς εργαζόμαστε με βιολογικές μεθόδους ενίσχυσης του εδάφους πριν εφαρμοστεί η καλλιέργεια. Στόχος μας είναι να παράγουν οι μικροοργανισμοί του εδάφους τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα φυτά χωρίς την χρήση λιπασμάτων. 

Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για πιστοποίηση των βιολογικών μας προϊόντων. Στόχος μας είναι ότι και αν παράγουμε να είναι πιστοποιημένο βιολογικό. 

Θέλουμε να συνεισφέρουμε στην επιστημονική κοινότητα και τον κλάδο της κάνναβης στην χώρα μας. Συλλέγουμε πληροφορίες και διεξάγουμε επιστημονικές μελέτες πάνω στην επίδραση του κλίματος, τις ατμοσφαιρικές συνθήκες και όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία των φυτών. Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων που θα είναι προσβάσιμη από όλους για την αναβάθμιση του καλλιεργητικού επιπέδου στη χώρα μας και της επιστημονικής κατάρτισης των νέων αγροτών. 

Θέλουμε να γίνουμε παράδειγμα προς μίμηση από την νέα γενιά. Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε πρότυπο για όλους αυτούς που σκέφτονται εναλλακτικά.


Φιλοσοφία

Πιστεύουμε ότι η αρμονική συνύπαρξη μεταξύ ανθρώπων και η ανταλλαγή γνώσεων, εμπειρίας και τεχνογνωσίας μπορούν να αποτελέσουν το κλειδί για ένα καλύτερο μέλλον. Γνωρίζουμε ότι με το να προστατεύουμε το περιβάλλον και να καλλιεργούμε τους φυσικούς του θησαυρούς με βιολογικούς μεθόδους εξασφαλίζουμε την επάρκεια και την υγεία της κοινωνίας. Κάνουμε πράξη όλα αυτά με την καθημερινή μας προσήλωση στο έργο που παράγουμε δημιουργώντας ολοένα και περισσότερες προοπτικές εξέλιξης σε όλους τους τομείς. Δημιουργούμε το μέλλον μας με αργά και σταθερά βήματα και συμπεριφερόμαστε στα φυτά και τους συνανθρώπους μας όπως θα θέλαμε να κάνουν και αυτοί. Σεβόμαστε πάντα ο ένας τον άλλο και αλληλοσυμπληρώνουμε τον κορμό της γνώσης και της εμπειρίας που πηγάζει από αυτή την δράση. Ζούμε αρμονικά μεταξύ μας και με το περιβάλλον ασπαζόμενοι αρχαίες πρακτικές με την βοήθεια της τεχνολογίας και της επιστήμης. Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι είμαστε εφήμεροι σε αυτό τον κόσμο και θέλουμε να αφήσουμε το στίγμα μας στην κοινωνία αφήνοντας πίσω μας έργο που θα εμπνεύσει τις επόμενες γενιές.


Όραμα

Να γίνει η χώρα μας πρωτοπόρος δύναμη στην παραγωγή βιομηχανικής κάνναβης κάνοντας εξαγωγές σε όλο τον κόσμο, οδηγώντας σε οικονομική ανάπτυξη, ανοίγοντας νέες θέσεις εργασίας και προοπτικές για χιλιάδες νέους. 

Να φύγει η προκατάληψη για την κάνναβη και την θέση της να δώσει η έρευνα και μελέτη αυτού του ευεργετικού φυτού επισπεύδοντας την επιστημονική παρατήρηση των πολλαπλών ιδιοτήτων του.

Να εκμεταλλευτούμε σαν κοινωνία τα οφέλη που παρέχει η κάνναβη στην υγεία την διατροφή και την κοινωνία, καλυτερεύοντας το βιοτικό μας επίπεδο χωρίς να αφήνουμε ενεργειακό αποτύπωμα, πάντα με αρμονία και σεβασμό προς το περιβάλλον.

Να δημιουργήσουμε νέους τομείς ανάπτυξης, έρευνας και τεχνογνωσίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Να συνεισφέρουμε σε μια συνειδητοποιημένη κοινωνία που έχει συμφιλιωθεί με το περιβάλλον και εργάζεται για ένα καλύτερο αύριο.