HHC

HHC

Η HHC (εξαϋδροκανναβινόλη) είναι ένα κανναβινοειδές που απαντάται φυσικά στο φυτό κάνναβης. Τα αποτελέσματα του, είναι εντυπωσιακά παρόμοια με του THC. Ωστόσο, σε σύγκριση με αυτήν την νομικά απαγορευμένη ουσία, οι επιδράσεις του HHC είναι γενικά πολύ πιο ήπιες. Καθώς το ίδιο το φυτό περιέχει ελάχιστες μόνο ποσότητες HHC, παράγεται στο εργαστήριο χρησιμοποιώντας το κανναβινοειδές CBD. Τα προϊόντα HHC προσφέρουν ευφορία, ηρεμία και χαλάρωση, καθώς φέρουν τις ιδιότητες και τα οφέλη της θεραπευτικής δύναμης της κάνναβης, ενώ έχουν εντυπωσιακή δράση και σημειώνουν πολύ μεγάλη απήχηση. Αποτελούν σήμερα το πιο μεγάλο trend παγκοσμίως!

Οι επιδράσεις του HHC δεν διαρκούν όσο οι επιδράσεις του THC. Η μόνη αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι το HHC έχει υδρογονωμένους άνθρακες, έναν επιπλέον δεσμό άνθρακα και ένα άτομο εστέρα.

Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι το HHC έχει πολύ υψηλή συγγένεια τόσο για τους υποδοχείς CB1 όσο και για τους υποδοχείς CB2 και ότι δεσμεύοντας σε αυτούς τους υποδοχείς, η ένωση προσφέρει πολλά από τα ίδια αποτελέσματα με το THC.

Μερικά από τα οφέλη της HHC περιλαμβάνουν:

  • Βοηθά στον ύπνο
  • Αυξημένη διάθεση
  • Απομακρύνει τις αγχωτικές σκέψεις
  • Βελτιωμένη όρεξη και πέψη

Το HHC είναι ένα κανναβινοειδές που βρίσκεται στον ανθό της cannabis sativa L. σε πολύ μικρές περιεκτικότητες από πάντα. Αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος το καταναλώνει ήδη εδώ και αιώνες. Όλο αυτό μας είναι γνωστό από το 1947 όταν ο Roger Adams κατάφερε να το απομονώσει από το φυτό της κάνναβης.

Το HHC είναι γνωστό στην επιστήμη για σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν συζητήθηκε συχνά από τους χρήστες κάνναβης μέχρι πρόσφατα. Εμφανίζεται φυσικά στην κάνναβη, αλλά σε ποσότητες πολύ μικρές για να καταστήσει την εξαγωγή οικονομικά αποδοτική. Δεδομένου ότι η εμπορική παραγωγή της ουσίας μόλις ξεκινά, δεν είναι ακόμη ευρέως γνωστή.

 

5 αλήθειες για το HHC

  1. Το HHC είναι απλά ένα από τα 108 κανναβινοειδή που βρίσκονται στο φυτό της κάνναβης. Η μοριακή του δομή είναι πολύ πιο δυνατή και στερεή από το TCH και το CBD, ενώ έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και διατηρείται για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι ευεργετικές του δράσεις δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί αλλά ασθενείς αναφέρουν ότι σε συγκεκριμένες παθήσεις έχουν καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με το CBD ή τα παραδοσιακά κανναβινοειδή.
  2. Η μέθοδος με την οποία παράγεται το HHC έχει μεγάλη σημασία. Μόνο εργαστήρια με πιστοποιήσεις (όπως το GMP) μπορούν να παράξουν καθαρό HHC χωρίς υπολειμματικότητα. Τα περισσότερα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι αμφιβόλου προέλευσης και γίνονται με άγνωστες διεργασίες. Εμείς συνεργαζόμαστε μόνο με πιστοποιημένα εργαστήρια μεταποίησης για να είμαστε σίγουροι για το τελικό προϊόν.
  3. Ο τρόπος με τον οποίο διαχέεται το HHC είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην δημιουργία αυτού του προϊόντος. Είμαστε οι μόνοι σε όλη την Ελλάδα που χρησιμοποιούμε την μοναδική βιολογική μέθοδο για να περαστεί το HHC!!! Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργήσουμε ένα ομοιόμορφο προϊόν με την μέγιστη περιεκτικότητα σε HHC.
  4. Επειδή δεν ψεκάζουμε και δεν χρησιμοποιούμε κανέναν διαλύτη οι ανθοί μας παραμένουν καταπράσινοι με όλα τους τα φυσικά τερπένια! Δεν χρησιμοποιούμε τεχνητά τερπένια ούτε άλλες πρόσθετες ουσίες. Γιαυτό οι ανθοί μας έχουν ολόφρεσκο άρωμα και μοναδική γεύση, ενώ η όψη τους παραμένει ζωντανή σαν να κόπηκε εκείνη την στιγμή.
  5. Οι ανθοί μας παραμένουν σε γυάλινα βάζα για τουλάχιστον 3 μήνες ώστε να ολοκληρωθεί η φάση του ‘’Curing’’ (παλαίωση) πριν βγουν στην αγορά. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την μέγιστη απόδοση γεύσης και αρώματος σε συνδυασμό με την φυσική ωρίμανση των κανναβινοειδών και τερπενίων.

Οι ανθοί μας είναι πολυβραβευμένοι και έχουν μοναδική γεύση και άρωμα. Σε συνάρτηση με το καθαρό HHC και τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο το περνάμε πάνω στο φυτό και παραμένει άθικτο, δημιουργούμε ένα άρτια ποιοτικό αποτέλεσμα. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κρατάτε στα χέρια σας το καλύτερο προϊόν που κυκλοφορεί στην Ελλάδα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *